Musikudvalget
Musikudvalget orienterer sig på spillesteder og festivaller rundt om i landet, nettet, blade, radio, tv mv. for at opfange de tendenser, musik og artister, som kunne være emner til koncerter arrangeret af Rock´In House.
Med baggrund i ovennævnte fokuserer udvalget på at idéudvikle og udarbejde 1-2 projektkoncerter, eksempelvis Unge-koncerter, Vækstlagskoncerter eller Event-koncerter i løbet af et kalenderår.

Musikudvalget
Musik-udvalget vil rigtigt gerne lytte til ønsker på artister/bands der bør give koncert på Godset. Vi vil gerne lytte til de ønsker publikum har og forsøge at tilgodese så meget der nu engang kan lade sig gøre, men samtidigt også se om der er emner vi helt overser.

Alle ønsker vil blive noteret på en liste og den bliver lang, det ved vi fra alle de henvendelser vi får på mails fra jer i forvejen. Listen bliver set igennem på bookingudvalgets evaluerings møder, hvor vi kigger på kommende navne til koncertprogrammet.

Har man ønsker kan man via Godsets hjemmeside indtaste sine ønsker til listen – gå til ønskeliste

Spille job på Godset
Hvis I som band er interesseret i at få et job i enten det store spillested eller i cafeen, er I meget velkommen til at fremsende demomateriale.

I kan sende materiale  til Godsets arrangementskoordinator – Jacob Holst – på adressen:

Godset
Jens Holmsvej 5
6000 Kolding
Att.: Jacob Holst
Tlf.: 79 79 10 60
Mail: booking@rockinhouse.dk

Jacob fordeler materialet til repræsentanter fra de arrangerende foreninger.

Foreningerne der arrangerer musikken vil kun, såfremt der er plads og musikken passer ind i programmet, vende tilbage til jer. Vi skal gøre opmærksom på, at vi får mange flere kvalificerede tilbud, end vi har mulighed for at sige ja til.

Vi ønsker med dette, samtidigt at informere jer redeligt om, hvordan mulighederne for spille jobs på Godset fungerer og dermed sikre, at forventningerne stemmer overens med virkeligheden.

Vi håber I har forståelse for dette.